Eirik-Ulltang-2-300x300.png

 «Jeg presterer bedre enn noengang, og har vært skadefri siden jeg startet samarbeidet med Eirik.»

— Eirik Ulltang, Norgesmester i Biketrial


 

 

«Helt RÅTT opplegg hvis man er ute etter teknikkhjelp/justering i en baseøvelse, sliter med treningssmerter, ønsker å bli STERK eller enkelt og greit ønsker å få en skikkelig treningsøkt.»

Hos Eirik kan man “utdanne seg” innen styrketrening, i private lokaler og i fred og ro uansett hvilket nivå man befinner seg på. Tusen takk for all lærdommen Eirik – dette er ikke siste gangen jeg benytter deg som styrkecoach og mentor :)

— Jon Sigurd Kjeg Gloslie

«Å kontakte Eirik for personlig trening har vært ett av de beste valgene jeg har gjort i mitt liv»

Jeg har økt drastisk i styrke og tar nå minst kroppsvekt/dobbel kroppsvekt i baseløftene, og dette med RIKTIG teknikk og uten skader!! Eirik Sandvik er ikke bare utrolig dyktig og har kunnskap om alt innen trening og kosthold, men også et humør og humor som gjør at man smiler og blir glad selv om man har en drittdag. Desidert en sterk 5 stjerner fra meg. Eirik Sandvik FTW!!!»

— Katarina Lam


 
Emil Meek.png

«Etter jeg startet samarbeidet med Eirik ble kvaliteten på treningen mye bedre. Jeg trener mer og hardere enn noensinne, og har aldri prestert så bra som jeg gjør på trening nå!»

— Emil Weber Meek, MMA-utøver


 

 

«Jeg vil anbefale alle å prøve denne type trening hvis de ønsker en rask, sterk og skadefri kropp.»

Uten hjelp av Eirik hadde jeg ikke vært hvor jeg er i dag. Sliter du med smerter eller opplever dårlig økning i styrke er han den rette til å hjelpe deg. Jeg anbefaler Eirik på det sterkeste til alle.

— Leif Andre Nilsen

«Eirik har trollmann-status hos meg.»

Skulderen min hadde vært vondt i 6 måneder. Klarte ikke å presse 20 kgs kettlebell uten smerte. Dagen etter jeg hadde vært hos Eirik presset jeg 24 kg, og er nå helt smertefri!

— Henning Villanger


 
Lonnie Boe Pedersen.png

«Treningen Eirik legger opp gjør meg sterkere, mer funksjonell, og forebygger skader, samtidig som den hjelper meg med å vinne konkurranser.»

— Lonnie Boe Pedersen, Nordisk mester i Athletic Fitness og BodyFitness


 

 

«Eirik er helt syk på teknikk og det å fikse problemer.»

 Vi starta timen med at jeg skulle utføre en enkel pushups. Smerter fra første rep. Etter små grep utførte jeg pushups, og også benkpress med vekter helt opp til 2RM uten smerter!!

- Martin Ramberg, CrossFit-utøver

«Selv om jeg er fylt 50 så er jeg blitt mere spenstig.»

Driver med krav maga og reaksjonen innen slag og spark (selv å løfte motparten og legge dem i gulvet) har blitt hurtigere av å følge opplegget til Eirik. 

- Rune E. Hauan, Krav Maga-utøver


 

«Selve hockey-biten har vært fenomenal under samarbeidet! Ikke bare har beinstyrken økt betraktelig, men også balanse og smidighet kom av seg selv. Vil du trene skikkelig er dette veien å gå!»

- Espen Dale, hockeyspiller


 

 

«Etter Eirik sine programmer har jeg blitt mye mer eksplosiv/rask i Aikido.»

Jeg fikk meg også en overraskelse når jeg skulle løpe til bussen. Jeg løper “aldri” – og nå føyk jeg avgårde. Så de beina har vist fått noen nye motorer. Tusen takk Eirik, jeg har fått et nytt syn på trening og det er jeg glad for!» 

- Jørgen Bøckman, Aikido-utøver

«Eirik har hjulpet meg til å bli en bedre idrettsutøver.»

Jeg merket at alt på basketballbanen ble lettere, jeg plukket flere returer og hadde blitt raskere i vendingene. Føler meg nå i bedre form, sterkere, og har nå en mer funksjonell kropp takket være Eiriks hjelp. Hans kunnskap innen trening og kosthold er imponerende, og du merker at han virkelig har lyst til å hjelpe deg og gi deg veiledning.

- Kent Inge Eidsaunet, basketspiller


 
Kjell-Gunnar Vangen.png

«Jeg var først skeptisk til at jeg kanskje måtte ofre smidigheten/farten for å få bedre fysikk. Men med Eiriks programmer, så slipper jeg å ofre noe som helst! Jeg er faktisk mer smidig nå enn da vi startet samarbeidet. Styrken, farten og smidigheten på fotballbanen har økt betraktelig!»

- Kjell-Gunnar Vangen, fotballspiller 


 

 

«Hverdagen min har blitt lettere.»

Jeg har fulgt Eirik Sandvik opp gjennom mange år gjennom ulike artikler han har skrevet i forskjellige nettsider. Derfor var det lett å kontakte han når jeg trengte råd angående skadeforebyggende trening.

- Inder Singh

«Han er nå helt smertefri i trening og kamp.»

Tenkte bare å komme med en tilbakemelding vedr. min sønn Tobias. Fremgangen ifht. til knærne var merkbar allerede etter to uker.

- Anders Lie, far til fotballspiller


 
Bo Bergan.png

«Før jeg møtte Eirik ante jeg ikke hva korrekt teknikk betydde, og hadde vel ikke tatt knebøy og markløft så veldig seriøst. Husker fortsatt dagen han kom og pirka på meg da jeg kjørte knebøy, jeg ante faktisk ikke at det gikk an å gjøre så mye feil som jeg gjorde. Eirik var min mentor, og hjalp meg med trening og kosthold, fremgangen ble noe helt annet.»

- Bo Andre Bergan, styrkeløfter