Eirik Sandvik

Eirik er treningskonsulent, forfatter av bøkene «Skadeforebyggende trening» og «Styrketrening for idrettsutøvere» og er grunnlegger av StyrkeCoach-utdannelsen. Han har flere års erfaring som konsulent i treningsbransjen, der han har jobbet med individuell opptrening av idrettsutøvere, rehabilitering av mosjonister og utdanning av trenere.

Eirik er lidenskapelig opptatt av treningsteknikk og individuell tilpasning av trening. Bakgrunnen til dette ligger i hans egenerfaring med skader i alle kroppens ledd og utvikling av løsninger på opptrening etter skade.

I årene som treningskonsulent har fokuset vært på å kvalitetssikre treningsteknikker og systemer, slik at treningen som utføres i praksis blir skadefri og prestasjonsfremmende.

Han har hatt praksis hos flere av verdens fremste trenere og coacher innen prestasjonsrettet styrke- og hurtighetstrening, styrkeløft og rehabilitering, og har idrettsbakgrunn fra håndball og fotball.

Eirik har skrevet mye og erfaringene hans er publisert i og for T-Nation.com, EliteFTS.com, SportsRehabExpert.com, MyRevolution.no, Treningsforum, PolitiForum, ALFA, ShapeUp, iForm og Fitnessbloggen.

Med 11 års erfaring som treningskonsulent har han gjennomført et bredt spekter av caser, oppdrag og problemstilinger og besitter en erfaring som treningsbransjen og idrettsutøvere nå drar nytte av.

 
Eirik Sandvik