Personlig Mentoring med Eirik

Bli trygg på deg selv i rollen som coach/personlig trener og/eller lær å trene best mulig selv. 

Du lærer

– Prestasjonsfremmende og skadeforebyggende treningsteknikker, øvelser og og metoder.
– Hvordan tilrettelegge effektive treningsprogrammer for deg selv og andre.
– Spesifikk rehabilitering for kne-, skulder,- og ryggsmerter.
 

Den praktiske verdien

Den praktiske verdien av det du lærer, er at du blir trygg på trening, så du kan trene deg selv, og andre, til optimale treningsresultater i praksis. 
 

For deg som

Personlig mentoring er for deg som har bestemt deg for å bli trygg og selvstendig på trening–og er for deg som er klar for en totalrenovering av din praktiske treningskunnskap.
 

Innhold

6 måneder personlig mentoring med Eirik Sandvik: Eirik skreddersyr ditt personlige treningsopplegg og blir din mentor og personlige støttespiller i 6 mnd. 
3 personlige mentordager: Du møter Eirik over 3 mentordager (3 x 5 timer), der du får komplett gjennomgang av din treningsforståelse og tilpasning av dine treningsteknikker i praksis. Dagene utføres enten sammenhengende, eller spredt utover samarbeidet, og avtales nærmere etter inngått avtale.
Personlig utvikling: Du vil erfare utvikling/modning av deg selv, din treningsforståelse og kompetanse–og vil sitte igjen med treningskunnskap som vil være med deg resten av ditt liv.

Pris: 70,000,-
Etter inngått avtale, vil du motta faktura fra Eirik Sandvik Performance.
Samarbeidet igangsettes fra dato overføringen er registrert på konto
og avsluttes etter 6 mnd, med mindre ny avtale inngås.

 

Er du riktig kandidat? 

Om du føler du er rett kandidat for personlig mentoring med Eirik, send en e-post til eirik@eiriksandvik.com der du forteller litt om deg selv og din treningsbakgrunn og hva du ønsker å få ut av et potensielt samarbeid.
© 2019 Eirik Sandvik