Hvordan trene kroppen sterk og skadefri (det viktigste først)

Eirik Sandvik hjernetrening

Når du kan motvirke bevegelser i ryggraden når du trener styrke, har du satt på plass en viktig brikke i puslespillet, for å kunne trene kroppen sterk og skadefri. 

I klippet under ser du et eksempel på hvordan stramme opp kroppen for å UNNGÅ ekstensjon/strekk i ryggen. I denne posisjonen har ryggen LYST til å strekke seg, men kjernen aktiveres for å unngå det. Denne kvaliteten MÅ på plass for å trene kroppen sterk og skadefri med styrketrening.

Se klipp fra Instagram

Anti-ekstensjon, altså evnen til unngå strekk i ryggrad under belastning, er 1 av 4 komponenter når det kommer til å trene opp solid kjernestabilitet.

Klippet er en del av StyrkeCoach Grunnkurs, som lanseres 22. september. 

I dag klokken 24.00 er siste frist for å forhåndsbestille kurset med rabattert pris. For mer informasjon om kurset og påmelding, klikk her. 

Om StyrkeCoach Grunnkurs

[SCG] StyrkeCoach Grunnkurs er et nettbasert videokurs som lærer deg alt du trenger å vite for å trene kroppen din sterk og skadefri. 

[SCG] er obligatorisk for alle som ønsker å gå hele veien til å bli [SSC] Sertifisert StyrkeCoach.

Etter StyrkeCoach Grunnkurs har du lært korrekt treningsteknikk i alle fundamentale øvelser og bevegelseskategorier, du har lært hvordan tilpasse og velge riktige øvelser til ulike situasjoner (ved rygg-, skulder- og kneplager.) og du har lært hvordan du setter opp effektive treningsprogrammer. 

Kort fortalt lærer du HVORDAN du skal trene hele kroppen sterk med MINIMAL risiko for skade, slik at du får varig treningseffekt og praktisk treningskunnskap du vil bruke resten av livet.

Kurset er perfekt for deg som Personlig Trener som vil bli SPESIALIST på styrketrening og for deg som mosjonist eller idrettsutøver som vil kvalitetssikre din egen trening for å bli sterk og prestere på ditt beste.

For mer informasjon om kurset og påmelding, klikk her nå. 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt og spør meg direkte. 

Sterk hilsen Eirik