NYTT TILBUD: Semi-privat trening med Sandvik

Semi-privat trening Eirik Sandvik

Målet med semi-privat trening er å trene kroppen din STERK og GJENNOMTRENT. Semi-privat trening er en mellomting av personlig trening og gruppetrening. Et begrenset antall deltagere sørger for at du får mer fokus på deg selv i løpet av hver treningsøkt.

OBS! Gruppen har allerede startet. Opptak foregår løpende til gruppen er full.

Hvem kan delta? Krav til deg som deltager: 

  • Du har positiv innstilling, leverer godt humør og god energi. 

  • Det er ikke viktig hvor godt du presterer i dag. Det som er viktig er at du VIL noe, at du har en positiv innstilling, klarer å presse deg selv til å jobbe hardt (ut av komfortsonen) og pusher og hever nivået på andre rundt deg! 

  • Du kommer alltid tidsnok på treningsøktene og møter du ikke opp har du en sabla god grunn!

Innhold per mnd:

  • 1 FELLES HOVEDØKT per uke: økten kjøres mandager klokken 18.00-19.30

  • 4 ukers TRENINGSPROGRAM med 2 treningsøkter du kjører på egenhånd ved siden av hovedøkten. Opplegget består altså av 3 treningsøkter per uke (fellesøkten vil variere fra økt til økt og du får ikke vite innholdet i denne økta på forhånd) 

  • Hver måned har et HOVEDTEMA (teknikk, øvelse, mål) som innlæres og arbeides med.

  • [FRIVILLIG] Ukentlig statusrapport per e-post der vi gjør nødvendige tilpasninger i programmet ved behov (her kan du i tillegg ta opp spørsmål vi ikke har rukket å gå inn på under treningsøkten og/eller du kan sende inn videoklipp av treningsteknikk for korrigering). 

Om jobbreise, ferie, sykdom, annet: 

  • En semi-privat måned (4 uker) må utføres innen 5 uker etter første treningsøkt for måneden (dette vil si at det tas høyde for sykdom, ferie, reise, annet som kan dukke opp). Er jeg bortreist eller syk, vil du bli kompensert med tid tilsvarende opphold.

Det vil til enhver tid være maksimalt 6 deltagere for å kvalitetssikre treningsprosessen. 

Pris 3 500,- per mnd. (forhåndsbetales per mnd).

Ved interesse: ta kontakt.